Herinnert U zich deze nog, nog, nog…? De jaren 70, 80 en 90, het lijkt zo ver weg, maar niet bij ons. Wij turnen de zaal met verschillende decoratie om tot deze geweldige en leuke tijd. De Kids DJ komt met zijn pruik en glitter hesje deze tijd weer een beetje doen herleven, maar dan met de hits van nu en toen. (bekende hits bij de kinderen)

De gasten

Het zou het feest helemaal compleet maken als de kinderen een dresscode meekrijgen in de trend van “Disco Style” De Kids DJ zal tijdens het feest ook een prijs uitreiking houden voor degene in de origineelste, mooiste of grappigste outfit.

Decoratie en wedstrijdjes

De decoratie rondom de DJ Booth en in de zaal wordt door ons verzorgt. Wij nemen onder andere slingers, muurdecoratie en/of ballonnen mee. De wedstrijdjes worden op het disco thema aangepast.

Eventueel nog uit te breiden

U kan er voor kiezen om de al superleuke kinderdisco nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een look-a-like artiest. Of wat zou u ervan vinden als wij nog grote schermen meenemen en wij samen met de kinderen bekende muziek uit de verschillende tijden laten horen en waar wij ze ook danspasjes bij leren.

Oude tijden herleven in nieuwe tijden!