Disco Party KinderdiscoDisco Fever! Al een hele tijd geleden, die discotijd. Jouw verjaardagsfeest kan een waar discofeest worden! Terug in de tijd met je vriendjes en vriendinnetjes. In de tijd van je ouders of zelfs je grootouders. De hele feestruimte wordt omgetoverd tot een discotheek. Leuke decoratie en versieringen, een kinder DJ met een disco pruik en een glitter hesje. De jaren 80 worden herbeleefd. Een combinatie van hits van nu en toen. Natuurlijk allemaal liedjes die bekend zijn bij de kinderen, maar stiekem hebben de ouders het ook erg naar hun zin!

Dresscode: Disco!

Disco party kinderdiscoOm jouw disco feest helemaal af te maken kun je een dresscode op de uitnodiging zetten. Dit betekent dat je klasgenootjes allemaal in een outfit komen die past bij het thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “Disco Style”. Geef aan dat de leukste outfit een prijs kan winnen, de kids DJ organiseert tijdens het kinderfeest een prijsuitreiking voor de origineelste, grappigste of mooiste outfits!

Wat nemen wij allemaal mee om van het kinder discofeest een groot succes te maken? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen! Gave slingers, ballonnen en decoraties voor aan de muur. Je kunt het pakket uitbreiden met de gekste dingen. Een look-a-like disco artiest, grote schermen waarop we de kinderen muziek uit verschillende tijden laten horen en zien. We hebben ook heel wat leuke dansjes in petto om te leren aan de kinderen! Oude tijden herbeleven in de tijd van nu.

Licht en geluid voor jouw kinderdisco themafeest

Disco Party KinderdiscoHet Disco Party kinderdisco themafeest is niet af zonder goed licht en geluid. Heb jij een ruimte gevonden waar dit al aanwezig is? Handig, dan hoeven wij het niet meer te regelen en ben je al klaar! Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen we het graag voor je mee. Een feestzaaltje zonder goed geluid, of een kinderfeestje bij jou thuis. We zorgen voor mooie lichteffecten en het beste geluid voor de muziek.

Boek nu een kinderfeest met thema!

Al onze discofeesten zijn even cool! Boek nu één van de themafeesten, we hebben er genoeg in het aanbod. Naast het thema Disco kun je ook kiezen voor het thema Halloween of Sprookjes. Al onze themafeesten worden tot in de puntjes verzorgd. Heb je nog vragen over de mogelijkheden voor jouw fuif? Laat het ons weten! Vul het contactformulier in met al jouw vragen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.