Voor vele het aller leukste feest van het jaar…Carnaval! En dat gaan we vieren ook! Wij kunnen rond Carnaval verschillende soorten kinderdisco shows verzorgen. Van het huren van een professionele en ervaren Kids DJ van kleine tot grote evenementen tot het volledig verzorgen van licht, geluid en decoratie. Een kinder carnavalsfeest met De Kids Disco is er één om nooit te vergeten, altijd leuk en altijd gezellig en…mega interactief!

De Kids DJ

Veelal staan er op heel veel locaties door het land al licht en geluidsinstallaties en is er eigenlijk alleen nog een goede professionele Kinder DJ nodig om het Kindercarnavalsfeest compleet te maken. Onze Kids DJ Edwin weet als geen ander hoe hij de kinderen kan vermaken met de beste hits, leuke wedstrijdjes met super coole en te gek gave prijsjes. Doormiddel van de entertainment en hij precies weet wat de kinderen graag willen horen tovert hij bij alle kinderen een grote lach op hun gezicht. Kids DJ Edwin zorgt ervoor dat alle voetjes van de vloer gaan en zich geen moment zullen vervelen. Onze Kids DJ Edwin is één van de weinige, misschien zelfs de enige Kinder DJ in Nederland met meer dan 24 jaar ervaring in Kinderdisco Shows.

Licht en Geluid

Uiteraard kunnen wij ook het totale licht en geluid voor de kinderdisco verzorgen. Standaard hebben wij een complete licht en geluidset tot ongeveer max. 150 kinderen bij ons. Is het feest groter of verwacht u veel meer kinderen dan kunnen wij in samenwerking met andere bedrijven ook groter licht en geluid verzorgen.

Decoratie

Voor het Kindercarnavalsfeest is het mogelijk om de decoratie door ons te laten verzorgen. Wij nemen dan diverse decoratie voor aan de wand, plafond en rondom de DJ Booth mee.

Kortom

Het aller leukste kindercarnavalsfeest vier je met ons!