Carnaval TubbergenEen groot feest met als thema carnaval, kan het nog feestelijker? Veel mensen vinden het het allerleukste feest van het hele jaar, carnaval. Hoe leuk is het om carnaval groots samen te vieren? Wij regelen het voor je! We organiseren verschillende soorten kinderdisco shows rond de carnavalstijd. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Van een kinderdisco DJ tot het licht, geluid en de decoratie.

Een volledig verzorgd feest? Geen probleem! We hebben jarenlang ervaring in het verzorgen van fuiven en kids disco’s. Altijd met veel succes! We komen naar verenigingen, sportclubs, bedrijven en meer. Laat ons weten waar jij wilt genieten van een spetterende carnavalsfuif!

De Kids Disco kinderdisco

Kids DJ Edwin KapiteinEen kinderdisco met als thema Carnaval wordt een feest om nooit meer te vergeten. Altijd superieur en heel gezellig! We maken er een interactief evenement van. Op veel locaties door het land staan al licht- en geluidsinstallaties klaar. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een hele goede Kids DJ! Onze Kids DJ Edwin maakt er altijd een te gek kinderfeest van. De nieuwste hits, toffe wedstrijdjes met prijzen en nog veel meer.

Niemand zal zich vervelen, alle kinderen doen mee! Het wordt een grandioos succes! Alle voetjes van de vloer, niemand die in een hoekje staat. Met meer dan 24 jaar ervaring weet onze Kinder DJ precies wat hij doet.

Het complete pakket!

Carnaval decoratie DJ BoothNiet iedereen heeft een licht- en geluidspakket tot beschikking. Misschien vier jij je verjaardag in een zaaltje waar ze dit niet standaard hebben staan, of beschikken jullie niet over de juiste techniek bij de club of vereniging. Geen zorgen, we nemen het gewoon allemaal mee. We hebben een complete set voor groepen tot 150 kinderen. Mocht je een feest organiseren waarbij je toch meer kinderen verwacht, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest, dan hebben we genoeg connecties om het allemaal te regelen.

Kinderfeest met Carnaval Decoratie

Voor een carnavals disco feest kunnen we heel wat leuke decoratie meenemen. De hele ruimte wordt aangekleed en versierd. De wanden, het plafond, de hele DJ booth. Overal is versiering! Waar je ook kijkt, je kunt zeker niet om het thema heen. Het allerleukste kindercarnavalsfeest vier je met de Kids DJ van Kids Disco.

Boek nu jouw Carnaval Kinderdisco themafeest!

Ben jij al overtuigd? Boek dan nu meteen jouw verjaardagsfeest! Je kunt natuurlijk ook al je vragen kwijt in ons contactformulier. Bekijk ook onze andere themafeesten zoals de Ballonnen Go Crazy Party kinderdisco en een Sinterklaasfeest. Een feestelijk themafeest met alle gekkigheid op een stokkie!