De Leukste, Beste, Gezelligste en Meest Ervaren Kids DJ, Kinder DJ en Entertainer "Kids DJ Edwin"

Wilt u echt een gegarandeerd leuk, gezellig en professioneel feest voor uw kinderen? Ja natuurlijk! Dan heeft u natuurlijk de allerbeste en meest ervaren Kids DJ nodig en die vind U bij ons…Kids DJ Edwin is De Nr.1 Kids DJ voor uw Kinderfeest.

  Kids DJ Edwin is al ruim 24 jaar actief aan het Entertainen en DJ’en voor kinderen op diverse (privé)feesten, partijen en evenementen. Kids DJ Edwin is begonnen met af en toe draaien bij vrienden en kennissen en heeft hier zijn beroep van gemaakt. Hij staat wekelijks en soms zelfs meerdere keren per dag diverse Kinderdisco shows te verzorgen voor vele uiteenlopende feesten.

Kids DJ Edwin draait niet alleen de beste en nieuwste muziek, maar is vooral veel aan het entertainen.

Uiteraard kunnen de kinderen tijdens het feest bij Kids DJ Edwin hun favorieten nummers aanvragen en zal hij die allemaal proberen te draaien.

Kids DJ Edwin Kinderdisco

Specialisaties: Kinderdisco, Minidisco, Entertainment, Kinderfeesten bij Bedrijven (zoals sinterklaas, kerst, etc.), All Round DJ.

Tevens heeft Kids DJ Edwin zijn diploma Pro Audio & Recording Engineer en is hiermee ook veel bezig op het gebied van Producing van muziek, Audio Visueel en Mastering (tracks en cd’s).