Surprise KinderdiscoDol op verrassingen? Laat dan nu een Surprise Party themafeest regelen door Kidsdisco. Kidsdisco regelt kinderfeestjes in veel verschillende thema’s waaronder dus ook het Surprise Party thema. Met dit thema geef je je kind een feest om nooit te vergeten. Van het begin tot het eind van de Surprise Party: het feest zal voor alle kinderen een grote verrassing worden. De kinderfeestjes van Kidsdisco zijn mogelijk op allerlei verschillende locaties en wij regelen met veel plezier alles wat daarbij hoort.

Wat kun je verwachten bij een Surprise Party themafeest?

Een Surprise Party themafeest is natuurlijk niet compleet zonder heel veel verrassingen. Dit feest zal van het begin tot het einde dan ook één grote verrassing zijn voor alle kinderen. De feestlocatie zal worden omgetoverd met de leukste decoratie die bij dit themafeest past. Denk aan ballonnen, slingers en een DJ booth die helemaal is verpakt in cadeaupapier. Zo lijkt het alsof de DJ achter een groot cadeau staat te draaien en te dansen. Ook worden er wedstrijdjes en lotingen gehouden om de leukste prijzen te winnen. En wat dacht je van dans battles? Laat maar eens zien wie de beste moves heeft!

Surprise Party themafeest met vele extra’s

Naast de standaard activiteiten kan het Surprise Party themafeest ook nog worden uitgebreid met nog meer leuke activiteiten. Denk hierbij aan activiteiten als schminken, het laten zetten van glittertattoos die maar liefst tot 5 dagen na het feest blijven zitten en wat dacht je van toffe foto’s? Een feest is natuurlijk niet compleet zonder foto’s als aandenken. Een green screen zal daar dan ook voor zorgen. Op deze manier zullen de kinderen het feest zeker nooit meer vergeten.

Surprise Kinderdisco Olaf

Licht en geluid voor jouw kinderdisco themafeest

Sinterklaas kinderdisco RotterdamEen Surprise Party themafeest is geen feest zonder het juiste licht en goed geluid. Want wat is een feestje zonder muziek om op te dansen? Daar horen natuurlijk ook toffe lichteffecten bij! Of het nou in een feestzaal is of thuis in de woonkamer is: wij zorgen ervoor dat het een groot feest wordt waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Regel nu een kinderfeest met een Surprise Party thema

Kidsdisco regelt de leukste themafeesten. Naast het thema Surprise Party kun je ook kiezen voor het thema Sprookjes en Superhelden of Disco. Wil je graag een feest door ons georganiseerd hebben of heb je nog vragen over een themafeest? Je kunt via het contactformulier hieronder contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk.