Er was eens… U kent ze vast wel, al die mooie sprookjes waar meestal wel een mooie prinses in voorkomt. Hoe zou het dan zijn als u de allerleukste minidisco en kinderdisco van Nederland combineert met de beste sprookjes prinses die bekend is van Holland’s Got Talent. Deze Prinses ziet er niet alleen schitterend en realistisch uit, maar zingt ook nog eens de sterren van de hemel. Elk kind die op het feest aanwezig is zal denken dat hij of zij oog in oog staat met zijn of haar favoriete Prinses die zo uit het sprookje is komen lopen.

Wat U kan verwachten

Uiteraard verzorgen wij de leukste minidisco of kinderdisco met de allerbeste Kids DJ, maar ook kunt u aangeven welke Prinses u graag op uw feest zou willen uitnodigen.

Decoratie en Wedstrijdjes

Wij stemmen de decoratie graag met u af op het sprookje naar uw wensen. De wedstrijdjes die wij zullen doen zijn natuurlijk in het thema van het sprookje.

De Prinses

Wij kunnen diverse Prinsessen voor u verzorgen, hierbij kunt u denken aan vele Prinsessen uit de bekende sprookjes. Na afloop van het feest of na het optreden van de Prinses mogen de kinderen uiteraard nog met hun favoriete Prinses op de foto.

Nog uit te breiden

U kan deze superleuke en interactieve minidisco/kinderdisco nog uitbreiden met bijvoorbeeld schminken en/of glittertattoos. Wat helemaal super tof is bij het spookjes thema is onze green screen fotografie. Green screen fotografie zorgt ervoor dat kinderen doormiddel van het groene scherm in een wondere sprookjes wereld staan.

Gewoon een super duper gaaf feest voor jong tot oud.

Einde