U heeft ze vast wel eens gezien, meestal clowns die alle soorten voorwerpen, beesten, etc. kunnen maken van ballonnen. Bij ons kan je één van Nederlands beste ballonartiesten bij een super coole kinderdisco boeken.

Onze ballonnenvrouw vouwt de ballonnen naar elk idee wat de kinderen willen. Een hond? Geen probleem! Een kikker? Geen probleem! Een volledige ballonnenjurk? ook geen probleem! De kinderen kunnen het zo gek niet bedenken of onze ballonnenartiest maakt het.

Ballonnen Piet

Tijdens Sinterklaas hebben wij niet alleen een ballonnen artiest, maar ook een ballonnen Piet! Ballonnen Piet maakt van alle ballonnen super coole voorwerpen met als thema Sinterklaas, maar natuurlijk ook de andere voorwerpen en beesten. De ballonnen Piet is zeer goed te combineren met onze Sint Disco Shows.

Compleet Ballonnen Go Crazy Kinderfeest

Wil jij een helemaal Op en Over de Top ballonnenfeest? Kies dan voor het Ballonnen Go Crazy kinderfeest.
Wij komen dan met onze kinderdisco en ballonnenvrouw een knotsgaafte gekke kinderdisco verzorgen met veel, heel véél ballonnen . Overal waar je kijkt zie je ballonnen. Wedstrijdjes en spelletjes met ballonnen, DJ Booth van ballonnen, aan de wand ballonnen, tegen het plafond ballonnen, echt overal!

Conclusie

Wil jij een te gek gaaf en superleuk feest wat héél anders is als alle andere feesten en hou jij van ballonnen? Ga dan voor het Ballonnen Go Crazy Kinderfeest, tot snel!