MinionDol op sprookjes en superhelden? Regel dan vandaag nog een verjaardagsfeest met het thema Sprookjes en Superhelden bij Kidsdisco. Hoe leuk is het als de kinderen bij binnenkomst direct al terechtkomen in hun favoriete sprookje of in hun lievelingsfilm vol met superhelden? Kidsdisco regelt het hele kinderfeest van A tot Z voor je. Op deze manier wordt het themafeest een feest om nooit te vergeten.

Wat kun je verwachten van een Sprookjes en Superhelden themafeest?

Kidsdisco regelt alles voor het feest! Denk aan een DJ die natuurlijk verkleed is binnen het gekozen thema én die ook nog eens toffe muziek draait waarop de kinderen lekker kunnen dansen. Daarnaast regelen wij ook alle decoratie. Van slingers tot ballonnen en van muurdecoraties tot een green screen om mooie foto’s mee vast te leggen. Alles zal perfect binnen het thema vallen. Daarnaast zullen we ook vele wedstrijdjes gaan doen die allemaal te maken hebben met het Sprookjes en Superhelden thema.

Prachtige sprookjes prinsessen

Er was eens… Zo beginnen natuurlijk bijna alle sprookjes. Wij van Kidsdisco regelen de leukste feestjes binnen het thema sprookjes. Van Belle en het Beest tot Assepoester, wij verzorgen diverse prinsessen die een optreden komen geven. Na het optreden is er dan ook nog de tijd om op de foto te gaan met de prinses. Zo hebben de kinderen ook voor thuis nog een aandenken aan het feest.

Kids DJ Edwin en PrinsesStoere superhelden

Naast de sprookjesprinsessen die langs kunnen komen op het themafeest hebben we natuurlijk ook stoere superhelden die een optreden kunnen komen geven. Van Spiderman tot Batman, alles is mogelijk! Na het optreden van de gekozen superheld is het ook mogelijk om op de foto te gaan.

Extra’s op het Sprookjes en Superhelden themafeest

Het Sprookjes en Superhelden themafeest kan ook nog uitgebreid worden met extra’s zoals schminken en glittertattoos. Deze glittertattoos blijven ongeveer 5 dagen zitten. Ook kunnen we bij het Sprookjes en Superhelden thema een green screen voor de fotografie regelen. Door middel van een green screen lijkt het alsof de kinderen in de sprookjeswereld staan óf middenin hun favoriete superhelden film. Hoe tof is dat?
Sprookjes en Superhelden Kinderdisco

Regel hier een Sprookjes en Superhelden themafeest

Kidsdisco regelt de leukste themafeesten voor kinderen. Naast het thema Sprookjes en Superhelden kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor het thema Disco of Surprise Party. Wil je graag een feest door ons geregeld hebben of heb je nog vragen? Je kunt via het contactformulier hieronder contact met ons opnemen.