Een zoet dansfeest op jouw verjaardag!

Sweet Candy KinderdiscoHoud jij van dansen, toffe muziek en héél veel snoepjes? Het Sweet Candy Kinderdisco Themafeest is het zoetste dansfeest dat er is! Kom in je leukste snoepjes-outfit en laat zien wat je in huis hebt op de dansvloer. Natuurlijk is onze Kids Disco kinder-DJ ook helemaal in stijl. Hij ziet eruit om op te eten! Vier je kinderfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes. Snoep in alle kleuren, vormen en maten. De feestzaal zag er nog nooit zo smakelijk uit!

Sweet Candy Battles

Jullie dansen erop los! De hele tent gaat uit zijn dak. Niet alleen verzorgt de kinder DJ leuke muziek, er worden ook toffe(e) wedstrijden gehouden. Echte battles waarmee verschillende prijsjes te winnen zijn. Candy Crush is er niets bij! Daag je klasgenoten uit voor een danswedstrijd of een spannende wedstrijd snoephappen. Sleep de prijzen in de wacht en laat zien wie de snoepjeskampioen is.

sweet candy discoSnoepjes decoratie voor het themafeest

De zaal van het Kinderdisco Themafeest wordt helemaal omgeturnd tot een kleurrijke, zoete danszaal. Roze, geel, allerlei felle kleuren sieren de ruimte. Dit ziet er al superleuk uit, en het kinder dansfeest moet nog beginnen! Slingers, ballonnen en allerlei decoratieve objecten worden uit de kast gehaald. De kinderen komen allemaal in hun mooiste outfit volgens de dresscode: ‘iets met snoep’. Onze kinderdisco DJ neemt professioneel licht en geluid mee om het nog mooier te maken dan het al is. De dansende kinderen maken het helemaal af!

Ben je niet zo’n zoetekauw?

Op het Sweet Candy Kinderdisco Themafeest is veel te snoepen. Natuurlijk horen daar ook gezonde snacks bij. Worteltjes, komkommer, tomaatjes, het is allemaal aanwezig. Voor alle kinderen hebben we iets te snoepen. Supergave kinderfeesten om je vingers bij af te likken!

Een kinder DJ inhuren

Boek nu een themafeest voor jouw kinderfeestje! Je kunt al je wensen doorgeven via het contactformulier. Een dansfeest met DJ huur je al in vanaf €175. We doen dit al heel wat jaren. Het kinderfeestje wordt gegarandeerd een succes! We verzorgen de leukste dansfeesten voor kinderen op locatie.

De leukste themafeesten

Naast de Sweet Candy Kinderdisco kun je bij ons kiezen voor allerlei leuke themafeesten! Het Halloween themafeest is wel heel griezelig. Met monsters en enge decoraties, spannend! Met het Glow In The Dark thema heb je pas echt een cool verjaardagsfeest! Met dit themafeest zijn overal Glow In The Dark effecten te vinden! Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Met de minidisco kunnen de kleintjes dansen, springen en meezingen met de leukste kinderhits.