Een kinderfeest op de rode loper!

Kids Disco Kinderdisco @The Movies

Een dag in de spotlights! Het At The Movies Themafeest van Kidsdisco zet jullie in het zonnetje. Over de rode loper als echte filmsterren? Het kan! Bij de ingang loop je langs een Sky Dancer naar binnen. Wauw, wat een entree! De bellenblaasmachine maakt het spektakel nog groter dan het al is. Jouw kinderfeestje wordt er één om nooit meer te vergeten. Zowel je vriendjes en vriendinnetjes als jij beleven een knalfuif!

Verander in een ster

Bij een At The Movies Themafeest Kinderdisco hoort natuurlijk glitter en glamour. Je bent niet iedere dag een echte ster. Nodig iedereen uit en geef een duidelijke dresscode aan! Dit kan bijvoorbeeld ‘gala’ zijn. De genodigden komen alleen binnen als ze er op en top uitzien. Daar zullen ze dan ook alles aan doen! Jijzelf wilt natuurlijk het meest shinen van iedereen. Aan de slag met die outfit!Filmbord kinderdisco

Spetterende decoraties voor jouw feestje

Bij Kidsdisco zorgen we dat het aan niets ontbreekt. Welke ruimte we ook gebruiken voor jouw feestje, je herkent deze bijna niet meer terug als wij er klaar mee zijn! We nemen genoeg decoraties mee om helemaal in stijl te blijven. De DJ Booth en de zaal worden voorzien van slingers, posters en nog veel meer coole items!

Ga de strijd aan met elkaar

Kids Disco Kinderdisco @The MoviesNaast een supertof dansfeest krijg je nog veel meer van ons. We zorgen ook voor uitdagende wedstrijden en battles. Helemaal in het thema, natuurlijk! Iedereen kan leuke prijzen winnen. Hier moeten jullie natuurlijk wel iets voor doen! Laat zien wie het beste kan dansen, verras je klasgenootjes met je moves en laat iedereen versteld staan. Jij bent de ster van de dag!

Nog meer sensatie nodig op het dansfeest?

Jack Sparrow Look-a-LikeJe kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het waar. Je kunt de kinderdisco uitbreiden met allerlei leuke extra’s. Echte look-a-like acteurs, een goochelshow, het kan! Wat ook niet kan ontbreken op jouw At The Movies kinderfeestje? Paparazzi! Laat alle kinderen professioneel fotograferen op de rode loper en tijdens het feest. We nemen zelfs een green screen voor je mee als je een leuke achtergrond wilt.

Boek nu!

Vul het onderstaande contactformulier in en boek direct. Benieuwd naar de andere themafeesten? We hebben heel wat in huis! Ontdek ook het Halloween Discofeest of de Sweet Candy Kinderdisco. Bij de Glow In The Dark Kinderdisco worden toffe glittertattoo’s gezet! Kidsdisco is dé kinder DJ voor hele leuke themafeesten.