Halloween en Griezel KinderdiscoEen super gaaf kinderfeestje organiseren? Het Kids Disco Halloween themafeest voor kinderen is altijd een groot succes! Dansen en griezelen met vriendjes en vriendinnetjes. Verkleed je als monster, spook of vampier en laat je beste dansmoves zien. Onze Kids Disco kinder-DJ komt natuurlijk ook helemaal in stijl. Het allerleukste verjaardagsfeest, nodig de hele klas uit! Een Halloween Kinderdisco op locatie, gewoon bij jou thuis. Boek nu en geniet van een spetterend dansfeest.

Win leuke prijzen

Dansen in een griezelige omgeving, durf jij het aan? Halloween liedjes en natuurlijk de allergrootste hits. Het komt allemaal voorbij tijdens het spookachtige themafeest van Kids Disco Kinderdisco. Net als bij onze andere dansfeesten worden er leuke wedstrijdjes gehouden. Hierbij zijn verschillende prijzen te winnen! In dit geval natuurlijk helemaal in de stijl van jouw Halloween feest.

Halloween en Griezel kinderdiscoHalloween themafeest decoratie

Bij een Halloween dansfeest hoort natuurlijk ook Halloween decoratie. Wij komen ruim op tijd voor de start het feest alvast jouw kant op. De locatie van jouw kinderfeestje wordt helemaal versierd. De ruimte verandert in een spookhuis! Of beter gezegd, een spook discotheek. Voor het thema verjaardagsfeest nemen we allerlei leuke attributen mee.

Spannende effecten

Halloween kinderdisco decoratieNatuurlijk is een Halloween themafeest pas af met een rookmachine. Een mistig en mysterieus effect is daarmee zo gecreëerd. We kunnen het nog veel spannender maken! Je kunt het zo gek niet bedenken. Met beamers en TV-schermen voor griezelige 3D-effecten. We nemen ijzingwekkende poppen mee. Met onze Halloween prop is het alsof een heks tegen je praat!

Voor de hele stoere kids kan het Halloween themafeest nog verder worden uitgebreid. Levende griezels op jouw dansfeestje? Het kan! De levende griezels en monsters wandelen rond op de dansvloer. De kinderen kunnen met de monsters op de foto gaan. Een spetterend kinderfeestje dat niemand snel zal vergeten.

Minidisco voor de allerkleinsten

We hebben aan alle leeftijden gedacht. Onze minidisco in Halloween thema is voor de allerkleinsten. Natuurlijk is dit dansfeestje niet al te griezelig. Het is vooral ontzettend leuk. Samen dansen en springen, meezingen met de tofste kinderliedjes.

Kinder DJ inhuren

Kinderdisco Halloween Boom Kids DJ Edwin

Heb je vragen over de kinderdisco? Wil je een kinderfeest in Halloween thema of alleen een Kids DJ op jouw feest? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in met al je wensen en vragen. Je hebt al een compleet dansfeest vanaf €175. Met jarenlange ervaring in shows en kinderfeestjes weet je zeker dat je een knallend feestje tegemoet gaat. Boek nu!

Verschillende themafeesten

Naast het Halloween themafeest kun je bij ons kiezen voor nog veel meer thema’s. Kies voor een spectaculair Glow In The Dark disco feest. Een supercool dansfeest met heel veel glow in the dark effecten! Met de Sweet Candy Disco heb je een discofeest in snoepjes stijl! Wedstrijden met snoep, roze en gele decoratie, de zoetigheid spat ervan af.

Halloween Kinderdisco Amsterdam