Kinderen dansen tussen de glow in the dark effecten!

Kinderdisco Glow in the DarkKidsdisco Kinderdisco heeft heel wat toffe themafeesten in petto. Eén daarvan is het Glow in the Dark themafeest! Een supergaaf dansfeest om jouw verjaardag te vieren. Zo cool hebben je klasgenootjes het nog nooit gezien. Kids DJ Edwin zorgt voor een kinderverjaardag om niet meer te vergeten. Nodig iedereen uit bij jou thuis of op een andere geschikte locatie. Wij komen gewoon die kant uit.

Wedstrijdjes met Glow in the Dark

Zoals altijd organiseren we verschillende wedstrijdjes. Hierbij kun je allerlei leuke prijzen winnen! In dit geval natuurlijk helemaal in stijl van het Glow in the Dark themafeest. Ga de uitdaging met je klasgenoten aan. Wie heeft de beste dansmoves van jullie allemaal? Weet jij de rest te verbazen met een gave dansbeweging? Ga de uitdaging aan!

glow in the dark discoGlow in the Dark decoraties

Een Glow in the Dark themafeest is niet compleet zonder Glow in the Dark decoraties. De hele ruimte wordt omgetoverd tot een hele coole disco. Natuurlijk met heel veel glow in the dark effecten! Van ballonnen tot slingers en andere decoratieve items. We nemen het allemaal mee. Je waant je in een andere wereld. Met licht- en geluidseffecten wordt het een groot spektakel.

Ook heel tof zijn onze Glittertattoo’s! Laat allemaal een lichtgevende tattoo zetten. Deze blijft tot wel een week zitten. Alle kids hebben een gave herinnering aan jouw spectaculaire feestje. Met Glow in the Dark schmink krijg je ter plekke een leuke look aangemeten. Hoe meer kinderen hieraan mee doen, hoe meer licht er in de ruimte verschijnt! De feestzaal van jouw kinderfeest wordt alsmaar mooier.

Glow in the Dark Disco

Kinder DJ inhuren

Een kinderdisco boeken? Dat kan eenvoudig via het contactformulier. Je huurt de kinder-DJ
in en hij verzorgt álles voor je. Een kinderfeest is al te boeken vanaf €175. Dankzij onze jarenlange ervaring wordt het altijd een groot succes. We zetten een show neer die je zeker voor lange tijd bij zal blijven. De allerleukste kinderfeestjes voor kinderen die graag dansen. We komen bij jou op locatie onze DJ-set opbouwen, al onze spullen nemen we mee.

Kies uit verschillende themafeesten

Is het Glow in the Dark thema toch niet helemaal jouw ding? Gelukkig hebben we nog allerlei andere leuke thema’s voor jouw fuif. Het griezelige Halloween themafeest bijvoorbeeld, voor iedereen die niet snel bang wordt. Echte monsters lopen rond op de dansvloer! Het Sweet Candy Kinderdisco feest is het zoetste feest dat je ooit zult meemaken. Overal waar je kijkt is snoep, snoep en snoep!