Een Kinderdisco? Wauw! Hoe vet cool is dat? je eigen disco thuis, in een zaaltje of waar je maar wilt en dan ook nog met de nr 1 kinderdisco van Nederland! Dat is natuurlijk pas echt gaaf en iets waar je vrienden en vriendinnen nog lang over na zullen praten.

De kinderdisco ziet er natuurlijk helemaal tip top verzorgt uit en wij maken van de ruimte een ware discotheek, je herkent de ruimte niet meer terug!

Kinderdisco kids museumnacht

Een Kinderdisco? Wauw! Hoe vet cool is dat? je eigen disco thuis, in een zaaltje of waar je maar wilt en dan ook nog met de nr 1 Kinderdisco en Kids DJ van Nederland! Dat is natuurlijk pas echt gaaf en iets waar je vrienden en vriendinnen nog lang over na zullen praten.

De kinderdisco ziet er natuurlijk helemaal tip top verzorgt uit en wij maken van de ruimte een ware discotheek, je herkent de ruimte niet meer terug!

Uiteraard nemen wij bij elke disco mooie lichteffecten en goed geluid mee en zal de Kids Kinder DJ niet alleen de beste muziek draaien, maar worden de kinderen volop geëntertaind doormiddel van o.a. leuke dans wedstrijdjes en battles waar de kinderen leuke prijsjes mee kunnen winnen. (prijsjes en wedstrijdjes uiteraard gericht op de interesse en leeftijd van de kinderen)

Let op!

Door de coronamaatregelen zijn helaas nog niet alle soorten kinderdisco feesten mogelijk, maar privé kinderverjaardagsfeesten, eind klassenfeesten, partijtjes, etc. mogen gelukkig wel weer gevierd worden. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verjaardagsfeest, Verzoekjes en Dans Battles.

Natuurlijk mogen de kinderen muziek verzoekjes aanvragen en doen wij leuke en stoere dans battles.

De jarigen worden bij de kinderdisco in de spotlight gezet en krijgen een aardigheidje.

Bij de kinderdisco gaan alle voetjes van de vloer en zullen de kinderen weinig tot geen momenten hebben dat ze even stil zullen zitten (behalve om even uit te rusten) want onze kinderdisco is gewoon te gek gaaf en mega actief!

Glow in the Dark Disco Graft-De Rijp

Eventuele extra's:

Kids Disco Kinderdisco extra's

Standaard nemen wij een rookmachine mee maar dit kan je ook nog uitbreiden met allemaal spectaculaire extra’s zoals bijvoorbeeld: een bellenblaasmachine , rookbellenmachine , sneeuwmachine, TV schermen (TikTok, etc.) een 6 mtr. hoge sky dancer, een animatie en tekst Laserlicht of een Green Screen Photobooth en wat denk je van een super glinsterende glittertattoo die tussen de 5 en de 7 dagen blijft zitten? superleuk toch? Het kan allemaal bij de Kids Disco kinderdisco!

Complete Kinderdisco Vanaf € 175,-

Wij verzorgen al een complete kinderdisco vanaf € 175,- Wij weten dat we niet de goedkoopste zijn, maar wel 1 van de beste en totaal anders als alle andere kinderdisco’s. Daarnaast hebben wij ruim 26 jaar ervaring in kinderdisco shows van klein tot groot en hebben wij ook diverse Kinderdisco shows voor vele kinderen van BN’rs verzorgt. Uiteraard zullen wij uw gegevens nooit aan derden afstaan! 

Thema Kinderdisco Feesten.

Kijkt u eens op onze website onder het tabje themafeesten want wij kunnen de disco ook in een leuk thema verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in het thema gedecoreerd en versiert wordt. Natuurlijk worden ook de wedstrijdjes en spelletjes op het thema aangepast. En oh ja… De Kids DJ zal uiteraard in het thema aangepaste kleding verschijnen. 

Kinderdisco thema

Kids In The Mix.

Even komen kijken, leuk alternatief of om je feestje te komen vieren!

Wilt u zien hoe wij een kinderdisco verzorgen? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer te komen kijken bij de maandelijkse disco. De maandelijkse disco verzorgen wij met een heel team vrijwilligers in De Scheg Uithoorn en Wijkcentrum Westend Amstelveen. De maandelijkse disco wordt georganiseerd onder de naam Kids In The Mix (zie de website www.kidsinthemix.nl voor meer informatie) Dit is eventueel ook een leuk alternatief om je feest te komen vieren met alles erop en eraan. (Onbeperkt Limonade, Snoep, Chips, Glittertattoo en een Gadget bij een All-In ticket van € 12,50 p.s.) Als u van plan bent hier te komen kijken laat dit dan a.u.b. wel even vooraf weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden i.v.m. entree etc.
Daarnaast staan wij ook vast elke 1e Vrijdag van de maand een mega coole en leuke Zwemdisco te draaien in het Veenweidebad Mijdrecht, elke keer in een ander thema.

Kids in the Mix

Voor meer informatie over de maandelijkse Kids in the Mix discofeesten. Deze zijn in Amstelveen, Uithoorn en de Zwemdisco in Mijdrecht.

Meer Entertainment.

Voor heel leuk extra of ander Entertainment.

Op onze website Happy Power bieden wij ook erg leuk, goed en professioneel extra entertainment aan, zoals bijvoorbeeld:

 • Sinterklaas, Pieten en Sint Disco Shows.
 • Kerstman en Kerst Disco Shows.
 • Bekende (Kinder)film figuren.
 • Prinsessen (verschillende)
 • Goochelaars.
 • Clowns.
 • Ballonnen artiesten.
 • Griezelfiguren (Leuk bij Griezel of Halloweendisco)
 • Look-a-Likes en imitators.
 • Decoratie en Fun Horeca.
 • Complete pakketten precies zoals u het wilt.

Happy Power

Voor meer informatie over Happy Power (de overkoepelende organisatie) met o.a. heel veel extra entertainment en ook andere soorten disco shows.

Foto's & Video's

Klik hieronder op de knop foto’s en/of video’s om alvast een kleine indruk te krijgen hoe een Kids Disco Kinderdisco er ook bij u uit kan komen te zien. Wilt u meer informatie of ook z’n super gezellige, coole en allerleukste kids disco kinderdisco boeken klik dan op de knop neem snel contact op.

Waar wacht u nog op? vraag snel vrijblijvend om meer informatie of een offerte op maat! 

Tot snel bij de Kids Disco kinderdisco!