Kinderdisco

Kinderdisco.Kinderdisco Disney

Wauw! Hoe vet cool is dat? je eigen disco thuis, in een zaaltje of waar je maar wilt en dan ook nog met de nr 1 kinderdisco van Nederland! Dat is natuurlijk pas echt gaaf en iets waar je vrienden en vriendinnen nog lang over na zullen praten.

De kinderdisco ziet er natuurlijk helemaal tip top verzorgt uit en wij maken van de ruimte een ware discotheek, je herkent de ruimte niet meer terug!

Uiteraard nemen wij bij elke disco mooie lichteffecten en goed geluid mee en zal de Kids Kinder DJ niet alleen de beste muziek draaien, maar worden de kinderen volop geëntertaind door middel van o.a. leuke wedstrijdjes waar de kinderen ook nog leuke prijsjes mee kunnen winnen. (uiteraard gericht op de leeftijd van de kinderen)


Verjaardagsfeest, verzoekjes en dans battles.

Natuurlijk mogen de kinderen muziek verzoekjes aanvragen en doen wij leuke en stoere dans battles.

De jarigen worden bij de kinderdisco in de spotlight gezet en krijgen een aardigheidje.

Bij de kinderdisco zullen de kinderen weinig tot geen momenten hebben dat ze even stil zullen zitten want kinderdisco is gewoon te gek gaaf!


Eventuele extra’s:

Standaard nemen wij een rookmachine mee maar dit kan je ook nog uitbreiden met allemaal spectaculaire extra’s zoals bijvoorbeeld: een bellenblaas-,rookbellenmachine of een 6 mtr. hoge sky dancer, een animatie,-/tekst Laserlicht en wat denk je van een super glinsterende glittertattoo die tussen de 5 en de 7 dagen blijft zitten! leuk toch? Het kan allemaal bij de Kids Disco kinderdisco!


Complete kinderdisco vanaf € 175,-

Wij verzorgen al een complete kinderdisco vanaf € 175,- en weten dat wij niet de goedkoopste zijn, maar wel 1 van de beste en totaal anders als alle andere kinderdisco’s. Daarnaast hebben wij ruim 21 jaar ervaring in kinderdisco shows van klein tot groot en hebben wij ook diverse shows voor vele kinderen van BN’rs verzorgt. Uiteraard zullen wij uw gegevens nooit aan derden afstaan! 


Kids In The Mix, even komen kijken of leuk alternatief!

Wilt u zien hoe wij een kinderdisco verzorgen? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer te komen kijken bij de maandelijkse disco. De maandelijkse disco verzorgen wij met een heel team vrijwilligers in De Scheg Uithoorn en Wijkcentrum Westend Amstelveen. De maandelijkse disco wordt georganiseerd onder de naam Kids In The Mix (zie de website www.kidsinthemix.nl voor meer informatie) Dit is eventueel ook een leuk alternatief om je feest hier te komen vieren met alles erop en eraan. (3xLimonade, snoep, chips, glittertattoo en een gadget bij een All-In ticket van € 10,- p.s.) Als u van plan bent hier te komen kijken laat dit dan a.u.b. wel even vooraf weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden i.v.m. entree etc.

Kids in the Mix kinderdisco


Thema kinderdisco feesten.

Kijkt u eens op onze website onder het tabje thema’s want wij kunnen de disco ook in een bepaald leuk thema verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte in het thema gedecoreerd en versiert wordt. Natuurlijk worden dan ook de wedstrijdjes en spelletjes op het thema aangepast. En oh ja… De Kids DJ zal uiteraard in het thema aangepaste kleding verschijnen. 

Waar wacht u nog op? vraag snel vrijblijvend om meer informatie of een offerte op maat! 

Tot snel bij de Kids Disco kinderdisco!