Kids Disco Sinterklaas Disco
Mooie lichtshow, goed geluid, leuke en actieve battles: een kinderfeest voor bedrijven is iets waar de hele familie plezier aan beleeft. Uw medewerkers én natuurlijk hun kinderen. Door het goed aan te pakken wordt dit een evenement waar nog weken over nagepraat wordt bij de kopieermachine. En wat denkt u van een bedrijfsfeest voor kinderen mét Sint en Pieten?!

Een kinderfeest voor bedrijven met Kidsdisco

Kidsdisco heeft zich volledig gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke kinderfeesten. Wij vinden dat kinderfeesten voor bedrijven net zo leuk en professioneel aangepakt zouden moeten worden als die voor volwassenen. En dat doen wij graag voor uw bedrijf!

Kinderfeest met Sinterklaas thema

Wanneer u een kinderfeest voor uw bedrijf organiseert, is het natuurlijk extra leuk om dat rond een thema te doen. Een thema dat leuk is voor het hele gezin. Wat is dan leuker dan een kinderfeest met Sint en Pieten? Wij verzorgen uw memorabele Sinterklaas bedrijfsfeest van A tot Z. Zo verzorgen wij:

  • Decoratie
  • Geluid (zo is Sint verstaanbaar voor iedereen)
  • Een Sint en Pieten
  • Entertainment (battles, wedstrijdjes, dansles etc)

Decoratie

Voor elk kinderfeest nemen we onze DJ booth mee, waar vandaan feest DJ Edwin de leukste hits de zaal in knalt. We nemen onze rookmachine mee, voor een te gek effect op de dansvloer (en om dansende collega’s de kans te geven hun moves te verstoppen achter de mist). Om het Sinterklaasfeest extra sfeer te geven, zorgen we natuurlijk ook voor decoratie die bij dit thema past. En uiteraard is Disco Piet de DJ. Voor onze andere thema’s geldt precies hetzelfde: we passen de decoratie aan, en ook de DJ is in gepaste kledij. U herkent de ruimte niet meer terug!

Disco Piet en wedstrijdjesGeluid op kinderfeesten voor bedrijven

We zorgen voor versterking in de zaal, zodat de muziek overal goed te horen is. Deze versterking kan uitstekend gebruikt worden door Sinterklaas en/of de Pieten, om bijvoorbeeld kinderen naar voren te roepen of om gedichten voor te lezen.

Sint en Pieten op het kinderfeest voor uw bedrijf

Natuurlijk mogen een bezoek van Sint en zijn Pieten niet ontbreken aan uw feest! Uiteraard organiseren we dit voor u. Er zijn vele mogelijkheden, zoals verschillende ‘soorten’ Pieten: Pieten met een verhaallijn, Goochelpieten, Foto Piet, Ballonnen Piet, Schmink Pieten, Glitter Piet, Acrobaat Pieten, etc. Als u zelf een leuk idee heeft voor een Piet, dan vullen we dat graag voor u in.

Entertainment

Uiteraard worden er in het voorprogramma, voordat Sinterklaas komt, diverse Sinterklaas wedstrijden gedaan met prijsjes en gaan wij eventueel een paar danspassen oefenen om te laten zien aan de Sint. Bij Kidsdisco hebben we zelf leuke spellen en wedstrijdjes ontwikkeld en uitgewerkt, waarmee we veel succes boeken. Deze kunnen altijd aangepast worden naar een thema, zodat we entertainment kunnen verzorgen op elk feest. Plezier voor de hele familie!