Kids Disco Sinterklaas DiscoDe dagen worden korter. De maand November is bijna op de helft en wanneer je gaat slapen hoor je ineens de paardenvoeten over het dak of langs de deur gaan. Ja ja het leukste feest van het jaar komt eraan. Het is bijna 5 December en dat betekend de verjaardag van… Sinterklaas! En dat gaan wij met z’n allen vieren ook!

Misschien heeft Sinterklaas ook wel tijd om bij uw bedrijf langs te komen voor de kinderen van de werknemers. En hoe leuk zou dat zijn als zijn bezoek met de Pieten gecombineerd wordt met de allerleukste Kinderdisco van Nederland met natuurlijk Disco Piet als Kids DJ?

Dit wordt echt het aller gaafste feest ooit!

Decoratie

Bij een Sint Disco Show zorgen wij ervoor dat er rondom de DJ Booth veel sinterklaas decoratie zal zijn en Disco Piet is de DJ.

Wedstrijdjes

Uiteraard worden er in het voorprogramma voordat Sinterklaas komt diverse sinterklaas wedstrijden gedaan met prijsjes en gaan wij eventueel een paar danspasjes oefenen om te laten zien aan de Sint.

Disco Piet en wedstrijdjesGeluid voor Sint

Natuurlijk mag de Sint ons geluid gebruiken met microfoon om de kinderen toe te spreken of naar voren te roepen.

Sint en Pieten

Ook kunnen wij een professionele (echte) Sint en Pieten verzorgen geheel naar uw wensen. Zo hebben wij diverse Pieten met bijvoorbeeld een verhaallijn of Goochelpieten, Foto Piet, Ballonnen Piet, Schmink Pieten, Glitter Piet, Acrobaat Pieten, eigenlijk alle soorten Pieten die u zich maar kan bedenken.

Niet snel vergeten

Één ding weten wij zeker, onze Sint Disco Shows zullen de kinderen niet snel vergeten en zorgen ervoor dat het leukste feest van het jaar nog leuker zal zijn.

Groetjes Sint & Piet