Bekijk hier de leukste foto’s voor een kleine impressie van een aantal van onze Kids Disco Kinderdisco Shows.

Kinderdisco verjaardag Apeldoorn in tuin

Kinderdisco bij een super gezellig verjaardagsfeest in een tuin in Apeldoorn.

Eerst werdt er lekker gegeten, vervolgens onder de grote tent gedanst en later op de veranda. Het was een erg cool en gaaf feest met veel dansende kinderen.

Kinderdisco Apeldoorn
Sweet Candy Kinderdisco

Sweet Candy Minidisco en Kinderdisco

Elke maand verzorgen wij bij Kids in the Mix de Minidisco en Kinderdisco. Dit is altijd een groot succes, super gezellig en mega leuk! Dit keer in het thema Sweet Candy! Er was natuurlijk veel (gezond)snoep en alle spelletjes en dansbattles die wij deden waren in het thema. Ook Kids DJ Edwin was van de partij verkleed in het thema snoep!

Kinderdisco verjaardag Amstelveen

Minidisco tijdens een 6 jarig verjaardagsfeest in Amstelveen. De huiskamer was supermooi versiert en wij zorgden voor de disco en de entertainment. Het was een erg gezellig feest met aan het einde een heleboel mooie heliumballonnen.

Kinderdisco Verjaardag Amstelveen
Kinderdisco Kids DJ Edwin Neon
Glow in the Dark Kinderdisco Graft-De Rijp.

Ook dit jaar mochten wij de kinderdisco aan het einde van de zomerspelen in Graft-De Rijp verzorgen. Dit jaar vooraf ook een minidisco met Prinses Belle als speciale gast.
Dit keer in het thema Glow in the Dark en het was supergaaf! Er werd veel gedanst en de kinderen hadden het enorm naar hun zin en deden volop mee met de dansbattles. Tot volgend jaar!

Kinderdisco bij Hockeyclub Phoenix Zeist.

Ook dit keer mochten wij de Kids Disco Kinderdisco verzorgen bij het E-feest van Hockeyclub Phoenix in Zeist.

Het was weer super gezellig en er werd heel veel gedanst op alle verzoekjes die wij binnenkregen. Graag allemaal tot de volgende keer!

Kinderdisco Hockeyclub Zeist
Kinderdisco Wassenaar
Kinderdisco tijdens zomerfeest basisschool Wassenaar.

Dit was het 2e jaar dat wij de kids disco kinderdisco mochten verzorgen voor een basisschool in Wassenaar.
Ook dit jaar was het weer een te gekke doldwaze boel.
Er werd veel gedanst en daardoor ook weer veel prijzen weggegeven.
Dit keer had ik zelfs hulp door een van de broertjes van een feestganger.

Het was een top feest, allemaal tot volgend jaar!

Kinderdisco Basisschool in Nijverdal

Kinderdisco bij het eindschoolfeest.

Aan het einde van een gezellige sportdag met BBQ was het disco time. Een lokaal was compleet omgeturnd tot ware kids disco. Er werden verschillende spelletjes gedaan met natuurlijk leuke prijzen. Uiteraard werden alle verzoekjes gedraaid en waren alle kinderen aan het dansen. Tot volgend jaar!

Kinderdisco Basisschool Nijverdal
Kinderdisco Summer Party Amstelveen
Mini en Kinderdisco Summer Party Amstelveen

Het was weer tijd voor de leukste kinderdisco in Amstelveen, de Kids in the Mix Minidisco en Kinderdisco in Wijkcentrum Westend Amstelveen.

Dit keer in het thema Summer. Het was een te gekke disco show en alles was in het thema. Ook deze maand was het weer een groot succes!!

Tienerdisco Middelbare School Nunspeet

Tienerdisco tijdens het Oranjefeest voor de 1e jaars leerlingen op een middelbare school in Nunspeet. Er werden uiteraard veel verzoekjes aangevraagd waar vervolgens weer goed en veel op gedanst werd. Ook werden er door de docenten verschillende battles georganiseerd waar prijzen mee gewonnen konden worden.
Jullie zijn toppers!

Tiener Oranjefeest Nunspeet
Kinderdisco Den Haag
Kinderdisco afscheidsfeest Den Haag

Kinderdisco bij een afscheidsfeest in Den Haag i.v.m. verhuizing.

Ondanks dat alle kinderen het heel erg jammer vonden dat de meiden moeten verhuizen naar het Oosten van het land was het feest super tof!

Wat hebben jullie allemaal goed en veel gedanst, het was een afscheidsfeest om nooit te vergeten. Heel veel succes in jullie nieuwe woning!