Een kinderdisco voor jouw dansfeest, hoe gaaf is dat! Jouw verjaardag wordt volledig omgetoverd tot kinderdisco. Het organiseren van een kinderfeestje, dat is een hele klus. Ga voor een dansfeest, alle kinderen gaan uit hun bol! Gegarandeerd een leuk kinderfeest met de Kids Disco kinderdisco. Dé DJ voor kinderfeestjes om de hele middag op te dansen. Bezorg je zoon of dochter het dansfeest van het jaar.

Dansen op de nieuwste hits!

Kinderdisco
Kinder DJ Kids Disco weet precies wat de nieuwste hits zijn. De allerleukste nummers komen voorbij. Gezellig dansen en meezingen. De handjes worden in de lucht gegooid en de voetjes van de vloer. De uitgenodigde kinderen dansen mee op jouw dansfeest. Al jullie favoriete liedjes komen voorbij. Niet meezingen kan bijna niet.

Hippe muziek en leuke games

Tijdens het kinderfeest organiseren we wedstrijden waar je fanatiek aan mee kunt doen! We zorgen altijd dat er leuke prijsjes te winnen zijn. Een nummertje aanvragen? Zeg het tegen de DJ. Dan komt jouw lievelingsliedje zeker voorbij. Opvallen tijdens je eigen dansfuif doe je in een echte dance battle. Laat je beste danspasjes zien en maak indruk op je vriendjes en vriendinnetjes!

Dansfeest voor de jarige job

kinder dansfeestEen dansfeest voor kinderen is altijd een succes. Alle kinderen vinden het leuk en genieten van de muziek! Uit je plaat op de dansvloer of rustig aan de zijkant kletsen met je vriendjes, iedereen heeft het naar zijn zin. Kids Disco kinder DJ maakt er een knalfuif van. Houden jouw kinderen ook van dansen? Geef ze dan het feest waar ze van dromen. Dansen met vriendjes en vriendinnetjes, met de jarige als middelpunt. Helemaal leuk, de kinder DJ brengt altijd een cadeau mee!

De DJ voor een verjaardagsfeest

Samen maken we een groot succes van je verjaardagsfeestje. We nemen toffe extraatjes mee om het nog leuker te maken. Wat wil jij allemaal op je dansfeest zien verschijnen? Een bellenblaas machine, laserlichten, het kan allemaal. We nemen zelfs een skydancer voor je mee! Dat geeft echt een grappig effect aan je fuif. Wil je iedereen een leuke herinnering meegeven? De glitter tattoos van Kids Disco gaan tot wel 7 dagen mee. Daar wordt over nagepraat!

Thema dansfeesten

Kinderdisco dansfeestJe bepaalt zelf welk thema je wilt. We hebben verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. Met het disco thema waan je jezelf in een discotheek. De hele ruimte wordt versierd en we nemen professioneel licht en geluid mee. Het Sweet Candy Disco Thema maakt van jouw dansfeest een zoete bedoeling. De ruimte vol met snoepjes en snoepkleuren. Een spannend dansfeest? Dan is het Halloween disco thema wat voor jou. Voor een echt spektakel kun je zelfs kiezen voor een Glow In The Dark disco feest.

Het leukste kinderfeest

Onze kinder DJ heeft al veel ervaring in het organiseren van een kinderdisco. Het is altijd een groot succes. Een verjaardagsfeest is bij ons al mogelijk vanaf €195. Hiervoor krijg je een super leuk dansfeest van hoogwaardige kwaliteit terug. We hebben zelfs al kinderverjaardagen van bekende Nederlanders mogen verzorgen. Het leukste kinderfeest van de klas? Dat maken wij voor je waar. Neem vrijblijvend contact op en kijk wat we voor jou kunnen doen.