Een disco op jouw kinderfeest? Maak van jouw verjaardagsfeest een echte disco voor kinderen! Een kinderfeest organiseren kan een hele klus zijn. Maak het jezelf niet te lastig. Kids Disco maakt overal een groot feest van. Op zoek naar een DJ voor een verjaardagsfeest? Zoek niet langer. Uw jarige zoon of dochter krijgt een spetterend feest. Vriendjes en vriendinnetjes zullen het dansspektakel niet snel vergeten.

KidsdiscoMet zijn allen dansen op de leukste hits! Onze Kids Disco DJ voor kids draait de beste muziek. Iedereen heeft het naar zijn zin op jouw disco verjaardagsfeest. We organiseren tijdens het kinderfeest niet alleen een disco voor kinderen. Doe mee aan verschillende wedstrijden waar leuke prijzen bij te winnen zijn. Dien verzoekjes in bij de Dj van het kinderfeest en laat je beste moves zien tijdens een dance battle.

Een disco kinderfeest voor de jarige

Veel kinderen zijn gek van dansen. Is jouw zoon of dochter jarig? Een discofeest is een echte aanrader. De jarige wordt vol in de spotlights gezet. De kinderdisco DJ heeft altijd een leuk cadeautje bij. Bang dat kinderen stil zitten op een kinderfeestje? Met onze disco voor kinderen gaan alle voeten van de vloer.

DJ voor kinderfeest

KidsdiscoEen dj op een verjaardagsfeest, hoe gaaf is dat? Wij nemen leuke extra’s mee om er een groot feest van te maken. We hebben altijd een roomachtige bij. Dit geeft een tof effect aan het kinderfeest met DJ. Het is mogelijk om te kiezen voor spectaculaire extraatjes zoals een bellenblaasmachine, een skydancer en laserlicht. Een glittertattoo voor op je arm? Wij brengen het mee. De glittertattoo blijft tot wel 7 dagen zitten! Een mooie herinnering van een super leuke kinderverjaardag met DJ.

Kies uit verschillende thema’s

We bieden kinderfeest disco’s aan in verschillende thema’s. Welk thema past bij de jarige? Met het disco thema wordt de hele ruimte versierd in de stijl van de discotijd. Kiest u het Sweet Candy Disco thema? Een ruimte vol snoepkleuren, natuurlijk delen we ook genoeg snoep uit aan alle dansers en danseressen. Ook bijzonder is het Halloween-disco thema. Een griezelig verjaardagsfeest met DJ. Spannende decoratie aan de muren en het plafond, we kunnen zelfs griezelmonsters meenemen.

Jarenlang ervaring in kinderdisco

KidsdiscoEen volledig disco verjaardagsfeest is al mogelijk vanaf €195. Voor dat geld krijgt u onze kwaliteit terug. Met meer dan 21 jaar ervaring in discoshows voor kinderen. We hebben een aantal kinderverjaardagen voor BN’ers verzorgd. Het wordt het allerleukste kinderfeestje ooit. We beiden een totaal andere beleving dan andere kinder DJ’s. Bij ons gaat het om het totaalplaatje. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen doen.