kinderdisco thuis inhuren kinder dj

Over Kids Disco Kinderdisco

De Kids Disco Kinderdisco is ontstaan vanuit Happy Power Light & Sound. Happy Power is al ruim 25 jaar actief in het verzorgen van Drive In Shows bij alle soorten feesten en partijen en doet dit met veel plezier nog steeds.

Doordat wij in al die jaren enorm veel aanvragen kregen voor kinderdisco shows zijn wij ons daar helemaal in gaan specialiseren en vinden dat een nieuwe website alleen op kinderdisco shows gericht daar ook bij hoort.

Wij hebben diverse wedstrijdjes bedacht en uitgewerkt waar ook weer prijsjes mee gewonnen kunnen worden (bijvoorbeeld het sneeuwbal schuifelen, ballonnenspel en de speciale musical statues).

Wij gaan altijd mee met de tijd met wat er speelt onder de kinderen betreft trends in de muziek en dans. Daarnaast zijn wij niet alleen gespecialiseerd in kinderdisco shows, maar zorgen wij er ook voor dat de kinderdisco er professioneel uit ziet met goed geluid en mooie lichteffecten, want wij vinden dat een kinderdisco show er net zo mooi mag uit zien als bij een feest voor volwassenen.